moderni kalusto ja huippuosaajat
takaavat parhaan lopputuloksen

Huippujälkeä kalustolla, joka palvelee laadukkaasti asiakkaidemme erilaisia tarpeita luontoystävällisesti.

Puunkorjuun tehokkuus- ja ympäristövaatimukset ovat kokeneet vuosikymmenten saatossa merkittäviä muutoksia. Vaatimuksiin olemme vastanneet ja asiakaslupaustamme lunastaneet kehittämällä ja päivittämällä johdonmukaisesti, niin kalustoamme, kuin henkilöstömme osaamista.

60-luvun hevosilla ja maataloustraktorilla suoritetuista kuljetuksista sekä 90-luvulla hankitusta ensimmäisestä hakkuukoneesta olemme siirtyneet moderneihin, erilaisiin hakkuualueisiin joustavasti mukautuviin laitteisiin. Varmistaaksemme asiakaslupauksemme laadukkaan lunastamisen, käyttämämme puunkorjuu- ja maanmuokkaustöissämme markkinoiden parasta kalustoa. Kehittäessämme kalustoamme, kehitämme samalla myös henkilöstömme turvallisuutta, ergonomiaa ja työtyytyväisyyttä.

Paraskaan kone ei kuitenkaan palvele asiakkaidemme erilaisia tarpeita ilman osaavaa kuljettajaa. Koneenkuljettajamme ja muu henkilöstömme ovat kaikki alansa huippuosaajia, joiden käsissä syntyy laadukasta jälkeä - kustannustehokkaasti ja luontoystävällisesti.